HTML

Gyémánt üzletről

Gyémánt üzletről, ékszerekről, kövekről

Friss topikok

Linkblog

Gyémánt üzlet 12.

2008.11.15. 23:37 :: duhist

Januári bejegyzésemben azt írtam, hogy nem ajánlom senkinek a gyémántot mint befektetés. Némikép változott azóta néhány dolog. Bőveb ismereteket szereztem, illetve beütött a válság. A vateráról egyik kedves vevőm kifejezetten befektetési jelleggel vásárolt tőlem gyémántot, illetve másoktól ékszereket, ékszer órákat. Elmondása szerint a későbbi időkre gondol. Érdemes jobban belegondolni. A gyémánt és ékszer igazán nem veszt az értékéből. Csak tudni kell hogy hol, és kinek adható el. Mindenféleképpen magánszemélyekkel kell üzletelni a legjobb ár érdekében, vagy pedig aukcióztatni. Ugyan ebbe az esetben is van némi rizikófaktor, ilyenkor viszont érdemes több helyről érdeklődni milyen lehetőségek kínálkoznak. Felvásárlós helyekkel semmiképpen nem próbálkozni! Ezt csak akkor javaslom, ha nagyon nagy szükség van azonnal készpénzre, de ilyenkor csak az érték töredékét adják meg...

Ha van valaki aki érdekelt magánszemélyként felvásárlásban, kérem jelezze a duh.istvan@onlinegyemant.hu e-mailen, hogy tudjam majd ajánlani az érdeklődőknek.

Szólj hozzá!

Címkék: befektetés ékszer gyémánt

A bejegyzés trackback címe:

https://dudu.blog.hu/api/trackback/id/tr22771198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása